Ik lever graag:

Bondagetouwen.


Ik bewerk zelf met plezier henneptouw tot mooi zacht en soepel bondagetouw. Hier zit veel werk in, dat ook nog eens best vies en zwaar is.

Ik kan naar wens leveren in naturel of geverfd in kleur.


Hoe lang?

Uiteraard ben je geheel vrij om zelf je keuze in lengtes te maken.

Een setje dat ik vaak aanraad is geschikt voor het binden van handen, enkels, grotere delen, ook voor een hogtie.

Het gaat hier om 4 stukken van 4 meter en 4 van 8 meter. In totaal is dat 48 meter touw.

Voor de wat vollere slachtoffers gebruik ik graag 10 meter in plaats van 8 meter en 5 meter in plaats van 4 meter. Het totaal komt dan op 60 meter touw.

Voor mezelf maak ik altijd setjes van die laatstgenoemde lengtes, die gebruik ik ook voor suspensions.

Nogmaals, dit is slechts een indicatie, geef gerust aan welke lengtes jij wilt hebben...

 

Alle touwen worden door mij afgewerkt met een "takeling", waardoor de einden niet rafelen. 

Standaard worden bij gekleurde touwen de takelingen in dezelfde kleur meegeverfd, bij naturel touwen is de standaard kleur wit. U kunt zelf ook met een watervaste marker de witte takelingen kleuren.


Hennep

Dit mooie materiaal kan ik leveren in twee diktes.
Ik kleur het op bestelling in veelvouden van ongeveer 30 meter. Let op ... bij nabestellingen kan ik nooit precies dezelfde kleur garanderen.


5 mm naturel                            €1,20 per meter

5 mm kleur                               €1,70 per meter


6 mm naturel                            €1,40 per meter

6 mm kleur                               €1,90 per meter


Hempex

Dit touw ziet er uit als henneptouw maar is van kunststof. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook prima bruikbaar in water, het wordt niet hard. Ook voor buitenbondage erg geschikt, omdat het eenvoudig is te wassen. Het is lichter dan henneptouw en minstens zo sterk. Dit touw is er alleen in naturel kleur, het kan niet worden geverfd.


6 mm naturel                            €0,80 per meter

Houten bondage ringen


Deze houten ringen zijn dezelfde als waarin je vroeger in de gymzaal zwierde en vogelnestjes maakte. Dan weet je dus dat ze sterk genoeg zijn ...


In vergelijking met een metalen ring zijn deze houten ringen niet alleen voordeliger, ze zijn ook veel vriendelijker voor je kostbare touwen, doordat de bocht veel ruimer is. Ze zijn ook fijn om vast te houden, daar zijn ze tenslotte voor gemaakt.


Je kunt de ring aan een hangpunt vastmaken met een grote karabiner, of uiteraard ook met een stuk touw. De karabiners zijn niet last-gekeurd, maar zo groot en dik dat er geen enkel probleem kan ontstaan.


Voor het betere draaiwerk heb ik draaiwartels met kogellagers. Deze zijn bergsport gekeurd en kunnen 3 ton aan. Dat mag voldoende zijn. Een klein zetje en je mooie hangwerk blijft draaien.


Houten ring                                       €20,00

Grote karabiner gegalvaniseerd        €  5,00

Grote karabiner RVS                         €20,00

Wartel gelagerd, rood of blauw         €25,00

Stalen ketting.

Ik heb een grote voorraad gegalvaniseerde metalen ketting in lengtes van 30 meter. Ideaal voor het ophangen van een sling, het versieren van je speelruimte of het genadeloos vastmaken van je tegenspeler (m/v). De schakelmaten variëren een beetje tussen de verschillende bossen, die neem ik graag eens met je op als je interesse hebt. Via de foto heb je er al een idee van.

Het verdient stevige aanbeveling om bij het spelen met ketting een panieksluiting te gebruiken. Deze kun je o.a. kopen bij winkels voor paardensport. Waar je een touw bij paniek of ongeval nog kunt doorsnijden, is dat met ketting lastiger. Oppassen dus ...


Wat kost dat?

Van links naar rechts:

Nummer 1, 2 en 3                            €1,00 per meter

Nummer 4                                        €2,00 per meter

Nummer 5                                        €2,50 per meter


Minimum afname is een stuk van 5 meter.